Fotópályázat

Kedves Érdeklődők!

Kutatócsoportunk fotópályázatot hirdet, melynek középpontjában a koronavírus-járvány és annak a mindennapi életünkre gyakorolt hatása áll.

Olyan alkotásokat várunk, amelyek szemléletesen képesek megjeleníteni azokat az érzelmi, viselkedésbeli vagy épp a kapcsolatainkat érintő változásokat, amelyek az utóbbi hónapokban zajlottak körülöttünk.

Hogyan alakultak át a mindennapi rutinok, a munka és a szabadidő formája, a térhez, a saját otthonunkhoz való viszonyunk, vagy épp a családunkkal, barátainkkal, ismerőseinkkel való kapcsolattartás? Mivel a változások az életünk szinte minden területét érintik, a kimeríthetetlenül gazdag témát semmiképp sem szeretnénk keretek közé szorítani.

Készítsenek fényképeket bármiről, ami az Önök számára kifejezi az új évtizedbe lépés első mérföldkövét, a koronavírus-járványt.

Beküldés

A fotót és az ehhez tartozó címet vagy kísérőszöveget kérjük, küldje el az info@koronaviruskutatas.hu email címre. Az email tárgyában kérjük, tüntesse fel: „FOTÓPÁLYÁZAT”.

Benyújtási határidő: 2020. augusztus 31.

Eredményhirdetés: 2020. szeptember 25.

A pályázatban akkor tud részt venni, ha az alkotás felkerülhet egyetemünk és kutatócsoportunk közösségi oldalaira, weboldalára. Ha ezzel egyetért, az e-mailben feltétlen tüntesse fel a következő sorokat: „Engedélyezem, hogy az alkotás fotója felkerüljön a Károli Gáspár Református Egyetem és a Reziliencia Kutatócsoport oldalaira.

Amennyiben a levél nem tartalmazza ezt, a mű nem kerül ki az oldalainkra, és versenyen kívül marad. Az emailnek mindenképp tartalmaznia kell az alkotók teljes nevét az engedély aláírásaképpen, melyet diszkréten kezelünk, valamint – ha névtelen szeretne maradni – kérünk, adjon meg egy olyan nevet vagy jeligét, ami a mű mellett szerepelhet. A legjobb alkotásokat díjazzuk, és tanszéki kiállításunkon bemutatjuk!

Jó alkotást és jó egészséget kívánunk: Reziliencia Kutatócsoport tagjai