Rajzpályázat

Kedves Gyerekek és Szülők!

Szeretettel meghívunk Benneteket a kutatócsoportunk által meghirdetett alkotói (rajz, grafika vagy festmény) pályázaton való részvételre.

A téma: “Világnyitogató”.

Kíváncsiak vagyunk, hogyan érzitek magatokat ebben a szokatlan időszakban. Mit gondoltok arról, hogy milyen az életetek ebben a mostani elzárt, illetve lassan kinyíló világban? Véleményetek szerint hogyan térnek majd vissza a mindennapok a régi kerékvágásba? Vannak-e erről ötleteitek, érzéseitek? Ha kedvet kaptatok az alkotáshoz, ragadjátokmeg az ecsetet, a zsírkrétát, a színes ceruzát, és alkossatok kedvetekre. Képzőművészeti tudás vagy tehetség nem számít, minden alkotás értékes. Legyünk egymás és önmagunk segítői ebben a helyzetben! Gyermekek, felnőttek, párok, családok külön vagy együtt is alkothatnak. Nincs korhatár!

Beküldés

A rajzról vagy festményről készült fotót kérjük, küldd el a vilagnyitogato@gmail.com email címre.

Az email tárgyában kérjük, tüntesd fel: “GYERMEK ÉS SZÜLŐ RAJZPÁLYÁZAT”.

Benyújtási határidő: 2020. augusztus 31.

Eredményhirdetés: 2020. szeptember 25.

A pályázatban akkor tudsz / tudtok részt venni, ha az alkotás felkerülhet egyetemünk és kutatócsoportunk közösségi oldalaira, weboldalára. Ha ezzel egyetértesz és minden Veled együtt alkotó is (közös mű esetén) a jelentkező e-mailbe feltétlen tüntesd fel a következő sorokat: „Engedélyezem, hogy az alkotás fotója felkerüljön a Károli Gáspár Református Egyetem és a Reziliencia Kutatócsoport oldalaira. 18 életévét be nem töltött gyermekem alkotása esetén is engedélyt adok erre.

Amennyiben a levél nem tartalmazza ezt, a mű nem kerül ki az oldalainkra, és versenyen kívül marad. Az emailnek mindenképp tartalmaznia kell az alkotók teljes nevét az engedély aláírásaképpen, melyet diszkréten kezelünk, valamint – ha névtelen szeretnél maradni – kérünk, adj meg egy olyan nevet vagy jeligét, ami a mű mellett szerepelhet az életkoroddal együtt a blogon, például: István (20)/ Aranyhaj (13). A legjobb alkotásokat díjazzuk, és tanszéki kiállításunkon bemutatjuk! 🙂

Jó alkotást és jó egészséget kívánunk szeretettel: Reziliencia Kutatócsoport tagjai